Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή 25/4 το ντέρμπι ΟΦΑΜ-ΑΕ Λευκίμμης για την Γ΄Εθνική

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΟΦΑΜ και την ΑΕ Λευκίμμης, που θα διεξαχθεί αύριο (16.30) στο δημοτικό γήπεδο Αγ.Ματθαίου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου Γ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες προέρχονται  από καλές εμφανίσεις, που συνοδεύτηκαν με νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ και οι επιδιώξεις τους είναι κοινές. Ασφαλώς πρώτος στόχος είναι το κλείδωμα της παραμονής στην κατηγορία. Ωστόσο, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές και οι δύο ερωτοτροπούν

 με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 5ου ομίλου, που οδηγεί στα play off ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία. Δεδομένου ότι επίκειται και αναδιάρθρωση-ενοποίηση Super League 2 με Football League, η άνοδος ίσως σημάνει και συμμετοχή στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, γεγονός που δεν αφήνει αδιάφορους τους διοικούντες ΟΦΑΜ και ΑΕΛ.

Βέβαια το γεγονός ότι η σεζόν είναι «κουτσουρεμένη» και το πρωτάθλημα θα είναι ενός μόνο γύρου, η απόσταση ανάμεσα στον πρωταθλητισμό και τον υποβιβασμό δεν είναι μεγάλη και επομένως κάθε απώλεια βαθμού όχι μόνο μπορεί να στοιχήσει την πρωτιά, αλλά μπορεί να επιφέρει και το χάσιμο της χρονιάς.

Να θυμίσουμε ότι ο ΟΦΑΜ μέχρι στιγμής είναι αήττητος & με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και ισόβαθμος με τον Αχέροντα Καναλακίου. Η ΑΕ Λευκίμμης με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι τέταρτη με τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και έξι πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις το αυριανό αποτέλεσμα είναι κομβικής σημασίας για τις δύο αντίπαλες ομάδες, με την ηττημένη να εκτροχιάζεται πρωτίστως από τις ράγες, που οδηγούν στον πρωταθλητισμό. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Βασίλειος Φίτσας της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας με βοηθούς τους Ζώη Νάστο & Γρηγόριο Κέφη της ίδιας Ένωσης.

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ -5ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 6η αγωνιστική

Αχέρων Καναλακίου – Θύελλα Κατσικάς

Αστέρας Καληράχης – Αμβρακικός Λουτρού

Παναγρινιακός – Θύελλα Μοναστηρακίου

Κέρκυρα – Μ. Αλέξανδρος Καστοριάς

ΠΑΣ Πρέβεζα- Α.Ε. Μεσολογγίου

ΟΦΑΜ – ΑΕ Λευκίμμης

Αναγέννηση Άρτας – Τηλυκράτης Λευκάδας

 

Η βαθμολογία (5 αγ)

ΟΦΑΜ 13

Αχέρων Καναλακίου 13

Τηλυκράτης  12

ΑΕ Λευκίμμης 10

Κτηνοτροφικός Αστέρας 9

Παναγρινιακός 8

Αναγέννηση Άρτας 7

Κέρκυρα 6

——————————-

Αμβρακικός Λουτρού 4

ΠΑΣ Πρέβεζα 3**

Θύελλα Μοναστηρακίου 3

Μ. Αλέξανδρος 2*

ΑΕ Μεσολογγίου 1*

Θύελλα Κατσικάς 1

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:* Έναν αγώνα λιγότερο * *Η Πρέβεζα έχει & – 3 β.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!