Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Μαχειμάρης συγχαίρει Υδραίου για την προμήθεια στόλου μηχανημάτων

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιου Μαχειμάρη στη Δημοτική Αρχή Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για την προμήθεια στόλου μηχανημάτων:

  Αγαπητή Συνάδελφε,

Με την παρούσα επιστολή συγχαίρω θερμά  εσάς προσωπικά καθώς και όλη την ομάδα που εργάστηκε μαζί σας,  με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων να εκσυγχρονίζει και να ανανεώνει το στόλο του με νέα απορριμματοφόρα .

Και όχι μόνο.

Διαβλέψατε έγκαιρα πως η γραφειοκρατία και η χρονοκαθυστέρηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων όπως ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ΤΟ ΕΣΠΑ κ.α θα προκαλούσε   βραδύτητα στην εξέλιξη του τελικού στόχου που ήταν η προμήθεια των απορριμματοφόρων  για τη δυνατότητα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες, στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων αλλά και γενικότερων έργων καθαρισμών. Έτσι η επιλογή του εναλλακτικού τρόπου απόκτησης με μακροχρόνια χρονομίσθωσης (leasing) αποδείχθηκε ιδανική αφού  προσέφερε  ευελιξία στις διαδικασίες και παράδοση σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 Θαρρώ δόθηκε ένα «μάθημα» σε όλους … αφού όταν πρέπει να λάβουμε αποφάσεις που σημαδεύουν τον τόπο μας και λειτουργούν ευεργετικά στον πολιτισμό της καθημερινότητας του πολίτη, αντί να «μυρικάζουμε», τα αντανακλαστικά μας νάναι σε εγρήγορση και με στόχευση τον πολιτισμό της καθημερινότητας του πολίτη.

 Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε σας προσωπικά , στους αρμόδιους Αντιδημάρχους Οικονομικών, Καθαριότητας και Επιχειρησιακού Έργου, κ.κ  Παντελιό Γεώργιο, Σερεμέτη Ιωάννη και Θεοχάρη Γιώτη αντίστοιχα  ,στα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου  και στα μέλη της οικονομικής επιτροπής που στήριξαν την επιλογή, καθώς και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου και τους συναρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για την επίπονη διοικητική και γραφειοκρατική διαδικασία την οποία έφεραν άρτια εις πέρας.

 

                                                                                                                     Συναδελφικά

 

                                                                                                  Ο  Δήμαρχος   Βόρειας . Κέρκυρας

 

                                                                                                                 Γεώργιος Μαχειμάρης

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!