Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η συνάντηση Παιδικών Χορωδιών στην Αφρα

Με επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση των παιδικών χορωδιών Αφρας, Αχαράβης και “Τα χαμόγελα του Μον Ρεπό” το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Αφρας.

Με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πράγματι όλοι γίναμε παιδιά, ακούγοντας τις παιδικές φωνές. Οι μικροί μας Χορωδοί κατάφεραν μέσα από το τραγούδι τους , το χαμόγελό τους και την κίνησή τους , (Αφού τα περισσότερα τραγούδια ήταν διαδραστικά), να μας μεταφέρουν το μήνυμα του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης , αυτό δηλαδή ακριβώς που πρεσβεύουν.

 

Τα Χριστούγεννα και η γέννηση Ιησού Χριστού μας. Οι χορωδίες τραγούδησαν η καθεμία το ρεπερτόριό της, αλλά και σε σύμπραξη σε τέσσερα τραγούδια. Αξίζει να σημειωθεί Ότι ένα από τα κομμάτια που αποδόθηκαν, «τα εφτά ποτάμια» αποδόθηκε χορωδιακά & διαδραστικά από τρεις χορωδίες για πρώτη φορά πανελλαδικά . Και παρά το τσουχτερό κρύο, για όση ώρα τα παιδιά τραγουδούσαν κατάφεραν να μας ζεστάνουν με τις μελωδικές φωνές τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, πρώτα απ’όλα στα παιδιά που ήταν οι πρωταγωνιστές, στους διοργανωτές και στον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια με την παρουσία του και την καλή του διάθεση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΡΑΣ

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!