Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ΤΕΕ Κέρκυρας και Αστ. Διευθυντή συναντήθηκε η Κέρκυρα 180°

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του τμήματος Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αλλά και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας είχε την Παρασκευή 17 Μαΐου αντιπροσωπεία της κίνησης Κέρκυρα 180°.
Οπως ανακοίνωσε ο συνδυασμός, “η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Δρυ καθώς επίσης και οι Βαλεντίνη Αμασιάδη, Κάρολος Ρούσης, Μαίρη Φραγκοπούλου και Χρύσα Χαλικιοπούλου επισκέφτηκαν το τμήμα της Κέρκυρας του τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ,όπου συνομίλησαν με τον πρόεδρο Νίκο Τρίαντο άλλα και τον πρώην αντιπρόεδρο Γιάννη Μεταλληνό. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Από την πλευρά της Κέρκυρας 180° η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαίρη Φραγκοπούλου τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του Δήμου Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με το ΤΕΕ για ζητήματα που μπορεί να παρέχει τεχνικές συμβουλές αλλά και την απο κοινού δράση στα ζητήματα αυτά.
Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Δρυ μαζί με τους Βαλεντίνη Αμασιάδη, Γιώργο Λούμπο και Κάρολο Ρούση επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας όπου είχαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σπύρο Αλαμάνο.
Η συζήτηση είχε κατά κύριο λόγο ενημερωτικό χαραχτήρα απο την πλευρά του κυρίου Αλαμάνου για θέματα που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ αλλά και την Τροχαία Κέρκυρας. Παράλληλα όμως συζητήθηκαν και ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Κέρκυρας όπως αυτό των απορριμάτων.
Από την πλευρά της Κέρκυρας 180° ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κάρολος Ρούσης μίλησε για την επιτακτική ανάγκη να γίνει η Κέρκυρα μια πόλη φιλική προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες καθώς και ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ να είναι αμείλικτη στις περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης σε ράμπες πρόσβασης αλλά και σε θέσεις που προορίζονται για τα ΑΜΕΑ”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!