Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Με τον Αυλωνίτη συναντήθηκε ο Γραφάκος – Το μεσημέρι με τους Δημάρχους – Ποιες οι τιμές της μεταφοράς απορριμμάτων-υπολειμμάτων

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση – ενημέρωση που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο αρμόδιο Υπουργείο με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων Μ. Γραφάκου. Η πρόσκληση αφορούσε στους τρεις βουλευτές του Νομού Κερκύρας, ωστόσο παρών ήταν μόνο ο κ. Αυλωνίτης. Ο κ. Μπιάγκης είναι κλινήρης ενώ ο κ. Γκίκας δεν έχει αναφέρει το λόγο της απουσίας του. 

Το μεσημέρι δε, αναμένεται σύσκεψη με τον κ. Γραφάκο και τους δημάρχους. Σύμφωνα με τον κ. Αυλώνιτη ο Γενικός Γραμματέας τον ενημέρωσε ότι η τιμή είναι 58 ευρώ ο τόνος και 10 ευρώ ο τόνος για το υπόλειμμα. Συνολικά αναμένεται να μεταφερθούν 24.000 τόνοι. Εκφράστηκε ανησυχία όσον αφορά την καθυστέρηση που υπάρχει για τους δυο σταθμούς μεταφόρτωσης και την μονάδα βίο αποβλήτων. Θετικές πάντως είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης καθώς θα δημοπρατηθεί τις επόμενες 15 ημέρες ενώ έως τώρα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από εταιρείες.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!