Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Μηχανική βλάβη σε πλοίο με 362 επιβάτες κοντά στην Κέρκυρα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ” Ν.Χανίων 29, για μηχανική βλάβη στη θαλάσσια περιοχή 6,8 ν.μ. νοτιοανατολικά ν. Κέρκυρας.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Πάτρας προς τους λιμένες Ηγουμενίτσας-Ανκόνα Ιταλίας, με 362 επιβάτες και 149 οχήματα, κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Στη συνέχεια, επί του πλοίου επιβιβάστηκαν στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκε δυσλειτουργία στη σύμπλεξη στη Νο. 2 εκ του αριστερού ζεύγους κύρια μηχανή στον αριστερό άξονα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!