Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Καταργείται η Γ ΄ & όλοι προβιβάζονται στη Β ΕΣΚΑΒΔΕ

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΑΒΔΕ προ των αρχαιρεσιών τα σωματεία ενημερώθηκαν ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21 καταργείται η Γ κατηγορία Ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ και όλες οι ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας προβιβάζονται στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ.

Έτσι στη Β΄κατηγορία θα δημιουργούν από δύο, που ήταν φέτος, τρεις όμιλοι εκ των οποίων ο ένας θα αποτελείται αποκλειστικά από ομάδες Κέρκυρας-Παξών.
Να σημειωθεί ότι φέτος στη Β ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών συμμετείχε ο Ποσειδώνας Παξών, ενώ στη Γ ΕΣΚΑΒΔΕ οκτώ ομάδες από Κέρκυρα: ΑΣ Λέων Κέρκυρας, Φαίακας (Β), Ναυσίθοος, Πήγασος Νότιας Κέρκυρας, Γυμναστική Εταιρεία Κέρκυρας, ΑΟ Αλυκών, Κένταυροι Κέρκυρας & ΑΣ Ι.Καποδίστριας.
Καταργείται επίσης και το πρωτάθλημα Unter 21 και αντ΄αυτού δημιουργείται πρωτάθλημα Νέων το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021 μετά τη λήξη του Εφηβικού πρωταθλήματος. Όλες αυτές οι αποφάσεις αναμένεται να επικυρωθούν από το νέο ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!