Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Μπιάγκης: «Θετική εξέλιξη η τοποθέτηση δασκάλου στη  Ερείκουσα»

Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει “την τοποθέτηση δασκάλου στη Ερείκουσα”  o Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο προιστάμενος της πρωτοβάθμιας Χρ. Ανθης εξήγησε ότι το όλο θέμα θα έχει λυθεί απο τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η δήλωση Μπιάγκη

«Με μεγάλη μου χαρά ενημερώθηκα από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την τοποθέτηση δασκάλου στο σχολείο της Ερείκουσας. Αποτελεί πράγματι μια πολύ θετική εξέλιξη για τους μαθητές των περιοχών μας και τα νησιά μας. Θα ήμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος, ωστόσο, αν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως έμπαινε στον κόπο να απαντήσει στη σχετική Ερώτηση που της κατέθεσα εδώ και 2 περίπου μήνες και μου γνωστοποιούσε άμεσα και υπεύθυνα, ως όφειλε να πράξει, τι μέλλει γενέσθαι με το σχολείο της Ερείκουσας. Είναι ανεπίτρεπτο, επειδή οι Υπουργοί επιθυμούν να παρουσιάζουν πολιτικό έργο, στα πλαίσια μιας άκρως επικοινωνιακής λογικής, να μην ασκείται ο Κοινοβουλευτικό έλεγχος της Βουλής των Ελλήνων και εμείς, οι Βουλευτές να ενημερωνόμαστε από τον τοπικό τύπο για την εξέλιξη των θεμάτων που εμείς φέραμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!