Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νέα νίκη για Κερκυραϊκό στη Β’ Εθνική Χάντμπολ

Με όπλο την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό , οι νεαροί αθλητές του Κερκυραϊκού επιβλήθηκαν της δυνατής και έμπειρης ομάδας της Καστοριάς με τελικό σκορ 24-16. 

Οι Ν. Πέρρος  και ο Π. Γιανναράς  παρέταξαν έτσι την ομάδα που και το αποτέλεσμα να κυνηγήσουν και να έχουν όλοι οι αθλητές συμμετοχή.  Πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια ο Μπόχτης που έπαιξε για 40 λεπτά, ενώ ο πολλά υποσχόμενος Τζούλιο Πούντρο τον αντικατέστησε για 10λεπτα, για να πάρουν σειρά ο ταλαντούχος 17 χρονος Κατσικώστας και ο Μεσημέρης . Μια πολύ καλή τετραδα τερματοφυλάκων  που ετοιμάζονται κύρια για το Πανελλήνιο Εφήβων.

Δεινοί σκόρερ οι Κουρτέσης (7)που έπαιξε και περιφέρεια και εξτρέμ , ο πολύ καλός και στην άμυνα Δραγομάνοβιτς (7), μαζί με τον Λαέρτη Ντούκο (2), τον Καλούδη Κώστα (2) και τον Play meeker  Μπούα, ενώ ο νεαρός Ξενίδης έπαιξε σχεδόν σε όλον τον αγώνα.  . «καταφέραμε και κερδίσαμε μια δυνατή ομάδα και έμπειρη θα λέγαμε ενώ πήραν χρόνο όλοι .

Ο Κούρκουλος που πέτυχε και δυο τέρματα , ο Σκορδίλης που ξεκίνησε το αγώνα, οι αδελφοί Γκιόκα, ο Ρίκος ο Μιχάλης και ο Άγγελος Σταματέλος. Είναι το μέλλον της ομάδας και προέχει η απόκτηση εμπειριών , σύμφωνα με το τριετές πλάνο που υλοποιούμε» τόνισε ο Πάνος Γιανναράς .

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Άρτα με αντίπαλο τον ΓΣ Άρτας 2015, την Κυριακή 28 Νοέμβρη στις 15:00.

Τα πεντάλεπτα 0-1, 2-2, 4-3,4-4, 7-4, 9-4 ημίχρονο , και 10-6, 13-9, 13-10, 16-11, 19-15, 24-16 τελικό. Τα πέναλτι  2/3 κ 0/2. Οι δίλεπτες ποινές  2/5 Διαιτητές Μαυρίδης Παύλος (Βέροιας και Τομίδης Ιωάννης Γιαννιτσών

Κερκυραϊκός ΓΣ (Πέρρος –Γιανναράς):  Κουρτέσης Θ 7, Κούρκουλος Κ 2, Ζωχιός Α, Δραγομάνοβιτς Χ 7 Μπόχτης Δ, Σκορδίλης Π, Κατσικώστας Π, Γκιόκας Π, Γκιόκας Γ, Ντούκο Λ 2, Ρίκος Μ, Σταματέλος Ε, Ξενίδης Γ 1, Καλούδης Κ 2, Putro J, Μπούας Ι 3

ΑΟΑ Καστοριάς (Τάρες Η) Πούλιος Δ, Μπουζόπουλος Κ, Τζιφονώτας Γ 5, Κρανάς Ν 5, Μελλίδης Λ, Γιούπας Α, Παναγιωτίδης Δ 2, Κωνσταντινίδης Δ 3 , Σαλαγιάννης Κ και Κωνσταντινίδης Χ 1. 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!