Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Η κυβέρνηση άνοιξε τα σχολεία χωρίς σχέδιο.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας σε σχέση με το άνοιγμα των σχολείων υπό αυτές τις συνθήκες: Τα αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας τους είναι ενδεικτικά: 
-Πάνω από 40.000 κρούσματα, εξάντληση των self-test, εκατοντάδες καθηγητές σε καραντίνα, χωρίς να έχουν φανεί ακόμα τα αποτελέσματα του συγχρωτισμού πάνω από 25 μαθητών ανά αίθουσα στις σχολικές μονάδες.
-Εκατοντάδες καταλήψεις με τα αυτονόητα αιτήματα των μαθητών έχουν προκύψει πανελλαδικά, με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς.
-Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των μαθητών, οι οποίοι ζητούν τα αυτονόητα :
-Διακοπή των μαθημάτων μέχρι την βελτίωση της υγειονομικής κατάστασης, κατάργηση του 50% + 1, δωρεάν Rapid/PCR test για μαθητές και εκπαιδευτικούς και λιγότερους μαθητές ανά τάξη.
 
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Ο Γραμματέας
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!