Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι Γ΄Εθνικής στον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας

Ο Αστέρας Πετριτή επικράτησε την Τετάρτη (29/3/23)  και στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του ΑΟ Κέρκυρα 0-4 (Α΄αγώνας 3-0) και προκρίθηκε στον Τελικό του κυπέλλου “Στ.Σαββανής” ΕΠΣΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος φιναλιστ είναι η  ΑΕ Λευκίμμης, η οποία με δύο νίκες (4-0 & 2-6)  είχε αποκλείσει στα ημιτελικά τον Οδυσσέα Αυλιωτών. Ο προχθεσινός αγώνας είχε και απρόοπτα, αφού ο ΑΟ Κέρκυρα δεν πήρε άδεια χρήσης του γηπέδου στο ΕΑΚΚ  (λόγω ακαταλληλότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων μεγάλης κερκίδας, αποδυτηρίων, wc κλπ) και την τελευταία στιγμή άλλαξε η έδρα του ημιτελικού, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΚ (Κανόνι). Ο Αστέρας με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του χάρις στο  χατ τρικ του Σούκερα και ένα τέρμα του Τσιάβου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήρε άνετη πρόκριση.

 Η ημερομηνία του Τελικού θα αποφασιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα οριστεί μετά την 30η Απριλίου, που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής. Επομένως η διεξαγωγή του θα πρέπει να τοποθετείται στις αρχές Μαΐου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!