Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζει δύο ταλέντα του ΑΟ Παξών

Οι Χρήστος Βερονίκης και Σπύρος Ρούσης διακρίθηκαν ιδιαίτερα  με την φανέλα του ΑΟ Παξών στο Πρωτάθλημα της Α1΄ ΕΠΣΚ και το μεγάλο ταλέντο τους δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητο.

Ιδιαίτερα από τους σκάουτερ των τμημάτων  υποδομής του ΠΑΟΚ, που  έχουν απλώσει τα… δίχτυα τους σε όλη την Ελλάδα. Έτσι οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές 16 και 18 χρονών αντίστοιχα κλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις και για δοκιμαστικούς αγώνες με τις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να περάσουν από το… μικροσκόπιο των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά». Καταλυτικό ρόλο για το ενδιαφέρον που προέκυψε από την πλευρά του ΠΑΟΚ έπαιξε η παρουσία του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Γιώργου Τουρσουνίδη, που προπονεί τον ΑΟ Παξών. 

Για την εξέλιξη αυτή εξέδωσε ανακοίνωση η διοίκηση του ΑΟ Παξών: «Ο Αθλητικός Όμιλος Παξών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , οι ποδοσφαιριστές μας Χρήστος Βερονίκης και Σπύρος Ρούσης , βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προήλθε κατόπιν συνεργασίας του προπονητή μας ,Γιώργου Τουρσουνίδη και θετικής εισήγησης των Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου , Γιώργου Γεωργιάδη και του προπονητή K19 Pablo Garcia».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!