Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΝΑΟΚ για πρώτη φορά σε Β’ Εθνική Γυναικών πόλο

Ο ΝΑΟΚ φέτος θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία του σε πρωτάθλημα Β Εθνικής Γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή (7/7/22) και ο Α΄γύρος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (10/7/22). Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους. Ο ΝΑΟΚ μετέχει στον Β΄όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο του δήμου Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι αρχικά η ΚΟΕ είχε επιλέξει οι αγώνες του συγκεκριμένου ομίλου να διεξαχθούν στο κολυμβητήριο “Σπύρος Γιαννιώτης” της Κέρκυρας. Ωστόσο το γεγονός ότι τα ξενοδοχεία της Κέρκυρας την περίοδο αυτή είναι “φουλαρισμένα” δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες για τις ομάδες, με συνέπεια να αλλάξει η έδρα των αγώνων.

 

Το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών

Θα διεξαχθεί σε δύο  Φάσεις. Η Α΄από 7/7/22-10/7/22 και η Β΄από 21/7/22-23/7/22). Στην πρώτη φάση οι ομάδες είναι χωρισμένες ανά τέσσερις σε δύο ομίλους και αγωνίζονται με σύστημα pool (ένας εναντίον όλων σε μονούς αγώνες). Στην Β΄φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες της βαθμολογίας κάθε ομίλου. Οι τέσσερις ομάδες συμμετέχουν σε τουρνουά ενός γύρου με το σύστημα pool. Η ομάδα, που θα κατακτήσει την πρώτη θέση προβιβάζεται στην Α2 Γυναικών.

 

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

 

Α΄(Κολυμβητήριο Νίκαιας)

Άρης Νίκαιας

ΑΟ Καστέλλας

ΥΣ Ρόδου

Τρίτων Αμαρουσίου

 

Β΄ (Κολυμβητήριο Νεάπολης Θεσ/κης)

ΝΑΟ Κέρκυρας

ΝΕ Λαμίας

ΑΠΣ Οξυγόνο

ΕΑΤΕΚ

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!