Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΟΘΩΝΟΙ – Μηχανική βλάβη σε σκάφος με τρεις επιβαίνοντες

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Οθωνών, για μηχανική βλάβη ιστιοφόρου σκάφους με όνομα ”TINE” σημαίας Πολωνίας, στη θαλάσσια περιοχή 11,3 ν.μ. ΒΔ ν.Οθωνών, με τρεις επιβαίνοντες.      Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς παροχή συνδρομής, όπου εντόπισε το ιστιοφόρο, με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους. 
     Το  ”TINE” κατέπλευσε με ιδία μέσα, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και με του ερασιτεχνικού σκάφους ”ΑΡΕΤΗ”, στο λιμένα ”Αυλάκια” Οθωνών.
   Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο οργανισμό.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!