Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Οι έφηβοι του ΝΑΟΚ δεν πέρασαν στο F12 υδατοσφαίρισης Κ17

Η ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων του ΝΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού αποκλείστηκε από την Τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17. Η κερκυραϊκή ομάδα από την Παρασκευή μέχρι σήμερα αγωνίστηκε στον Όμιλο Θεσσαλονίκης, πάλεψε για την πρόκριση, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια των ΠΑΟΚ, ΝΟ Λάρισας και Άρη Θεσ/κης, που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και την πρόκριση στο F12. Ο ΝΑΟΚ με απολογισμό τρεις ήττες (από τις προαναφερόμενες ομάδες) και δύο νίκες επί του ΟΥΚ Βόλου με 16-9 και ΟΦΘ με 10-4 τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσ/κης

Τα αποτελέσματα του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 16-9

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΝΑΟΚ 13-9

ΝΑΟΚ-ΟΦΘ 10-4

ΑΡΗΣ-ΝΑΟΚ 10-6

ΠΑΟΚ-ΝΑΟΚ 18-3

Το ρόστερ του ΝΑΟΚ

Προπονητής Σπύρος Καρδόνας. Αθλητές: Στεφ. Καψοκαβάδης, Νικ. Οικονόμου, Δημ. Κακίας, Κων. Κασταμονίτης, Σπ. Κατσαρός, Ανασ. Ανδριώτης, Μάρκος Λιάκουρας, Σπ. Κρασάκης, Παν. Μπρεντάνος, Χρ. Λιτσαρδόπουλος, Πάρης Νεράντζης, Αλκίας Ιασιμόπουλος, Αλέξανδρος Μπαλής, Απόστολος Μπρούζος, Άγγελος Βέλιος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!