Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Οι αθλήτριες του ΓΟ Κέρκυρας διακρίθηκαν στο ανσάμπλ

Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι κορασίδες και παγκορασίδες του Γυμναστικού Ομίλου Κέρκυρας, που συμμετείχαν στην τελική φάση του ανσάμπλ ρυθμικής γυμναστικής Α-Γ- Δ Περιφερειών της χώρας.

Οι αγώνες έγιναν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης». Στην τελική φάση κορασίδων είχαν προκριθεί οκτώ ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο ΓΟΚ, η ομάδα του οποίου κατέλαβε την τρίτη θέση. Στους τελικούς των  παγκορασίδων πήραν μέρος εννέα ομάδας και σε αυτή την κατηγορία ο Γυμναστικός Όμιλος Κέρκυρας πήρε την τρίτη θέση.

Η πρόεδρος του ΓΟΚ Αλέκα Αργαλιά συνεχάρη τις αθλήτριες και τις προπονήτριες Μηνά Χρύσα και Κατσαρού Κωνσταντίνα για τις επιτυχίες τους.

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΟΚ έκανε εξαιρετικό πρόγραμμα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους τελικούς του ανσάμπλ στην κατηγορία της

Η ομάδα Κορασίδων του ΓΟΚ

ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΗΤΣΗ ΕΛΕΝΗ-ΕΛΕΟΝΩΡΑ

ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΝΕΦΕΛΗ

ΖΕΡΒΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Οι ομάδες ανσάμπλ κορασίδων & παγκορασίδων του ΓΟΚ με τις προπονήτριες τους Χρύσα Μηνά & Κων/να Κατσαρού.

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΟΚ

ΡΙΓΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΣΑΒΕΣΣΚΟΥ ΕΦΡΕΜΙΑ-ΑΝΤΟΝΕΛΑ

ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΧΑΛΙΚΙΑ ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΜΙΛΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

 

*φωτο πανω: Η ομάδα κορασίδων του ΓΟΚ ικανοποίησε με το πρόγραμμα της και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους τελικούς του πρωταθλήματος

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!