Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ισοφάρισαν τα φετινά τους ρεκόρ Μαντζουρογιάννης-Δόση

Τα φετινά τους ρεκόρ ισοφάρισαν οι Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και Παναγιώτα Δόση σε μήκος και ύψος αντίστοιχα στο μίτινγκ κλειστού στίβου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/2/21 στο Βελιγράδι.
Ο πρώην αθλητής του Κερκυραϊκού ΓΣ και νυν του ΑΟ Κάλλιστος στο έκτο του άλμα προσγειώθηκε στο 7.62μ και ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ στο μήκος, που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου, που διοργανώθηκε στο ΣΕΦ.
Ο κερκυραίος αθλητής, ο οποίος ως γνωστό έχει πιάσει το όριο συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 8-11 Ιουλίου 2021 στην πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας είχε ακόμα έγκυρα άλματα στα 7.31μ, 7.33μ και 7.54μ. Νικητής στο μήκος ήταν με επίδοση 7.91μ ο Αλβανός Izmir Smajlaj, ενώ ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης κατέλαβε την πέμπτη θέση, ανάμεσα σε οκτώ αθλητές, που συμμετείχαν στο αγώνισμα.
Το δικό της φετινό ρεκόρ, το οποίο επίσης είχε κάνει στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ισοφάρισε και η Παναγιώτα Δόση, στο ύψος γυναικών. Η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρας 2015 και νυν του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Χανίων είχε άλμα στο 1.83μ, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στο 1.86μ, αλλά ο πήχης δεν της έκανε το χατίρι. Νικήτρια στο ύψος με επίδοση 1.96μ ήταν η Βρετανίδα Morgan Lake, ενώ η Δόση κατετάγη τέταρτη, μεταξύ των έξι αθλητριών, που πήραν μέρος στο ύψος του μίτινγκ στο Βελιγράδι. Να σημειωθεί ότι η νεαρή ελληνίδα αθλήτρια έχει και αυτή πιάσει το όριο για το ευρωπαϊκό Κ23 του Μπέργκεν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!