Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Βετεράνοι Λευκίμμης & Μπερόε “έσμιξαν” στο Νότο

Τους Βετεράνους της Μπερόε από την Στάρα Ζαγκόρα Βουλγαρίας φιλοξένησαν το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή (2-3-4/6/23) οι Παλαίμαχοι της ΕΑ Λευκίμμης, με την αρωγή του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Την αποστολή των φιλοξενούμενων συνόδευαν η αντιδήμαρχος πολιτισμού-αθλητισμού  Στάρα Ζαγκόρα Krasimira Tsaxova,  ο διευθυντής αθλητισμού Petrko Krumov & ο πρόεδρος της ομάδας παλαιμάχων Μπερόε Tenio Tenev. Τους φιλοξενούμενους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής επισκέφτηκαν και το μουσείο olive mill ελαιοτριβείο Δαφνή στόν Άγ.Ματθαίο.

Το πρόγραμμα της φιλοξενίας περιλάμβανε και φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων παλαιμάχων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Λευκίμμης, με νικήτρια την Μπερόε (σκορ 0-3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δεσμοί φιλίας  ανάμεσα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Λευκίμμης και της Μπερόε από τη Στάρα Ζαγκόρα Βουλγαρίας θεμελιώθηκαν το 2007, όταν για πρώτη φορά συναντήθηκαν στο Βαλκανικό τουρνουά παλαιμάχων. Έκτοτε σφυρηλατήθηκαν με συχνές ποδοσφαιρικές συναντήσεις και φιλοξενίες, τόσο στη Στάρα Ζαγκόρα, όσο και στην Κέρκυρα. Τελευταία φορά, όπου οι βετεράνοι της Λευκίμμης επισκέφτηκαν την Στάρα Ζαγκόρα ήταν πέρυσι, ενώ τώρα ήταν η σειρά των Λευκιμμιωτών να φιλοξενήσουν τους φίλους της Μπερόε.

Η αποστολή της Στάρα Ζαγκόρα αναχώρησε την Κυριακή εκφράζοντας τις ευχαριστίες για την θερμή φιλοξενία, ανανεώνοντας το ραντεβού των δύο αντιπροσωπειών με τόπο συνάντησης τη γειτονική χώρα. Οι παλαίμαχοι της Λευκίμμης ευχαρίστησαν τον Δήμo Nότιας Κέρκυρας, που συνέβαλε στην φιλοξενία  της Μπερόε, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας Γιάννη Βλαχόπουλο, που βοήθησε  με την συμμετοχή της διαιτησίας, τον γνωστό συνθέτη Σπύρο Σαμοΐλη (βετεράνος τερματοφύλακας του Διαγόρα), ο οποίος επιμελήθηκε  την αφίσα του αγώνα, καθώς και όλους όσους ενίσχυσαν την προσπάθειά τους.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΗΛΙΟΣ   ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΚΟΥΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΑΡΘΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΒΛΑΣΣΗΣ ΑΚΗΣ

ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΛΟΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΙΑΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΑΠΑΛΟΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΠΑΛΙΟΣ

ΜΑΚΑΝΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΚΑΝΤΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΡΑΝΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ 

ΧΡΥΣΟΜΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

ΧΑΡΗΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΡΕΛΗΣ 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

 

VETERANI BEROE 1916- STARA ZAGORA

 1  ТENIO MINCHEV TENEV-ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 2  GIORGI NEIKOV BINEV- ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

 3  ILIA ZAPRANOV ILIEV

 4  MITKO KOCHINOV

 5  VLADIMIR IVANOV ZAFIROV

 6  DONCHO ATANASOV

 7  ROSEN GOSPODINOV DIMOV

 8  ROSEN TENCHEV CHILIKOV

 9  GIORGI KOLEV KOLEV

10 DIMITAR KIRILOV PETROV-MARADONA

11 STANIMIR IVANOV GANEV

12 VECELIN RASKOV

13 MOMCHIL DIMITROV

14 DIMITAR KIRILOV PETROV

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!