Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Εμ. Ντρεκάϊ του ΠΟ Φαιάκων στην Εθνική Πυγμαχίας

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Πυγμαχίας Ανδρών/Γυναικών ενόψει των European Games κλήθηκε ο αθλητής του Πυγμαχικού Ομίλου Φαιάκων Εμιλιάνο Ντρεκάϊ.

Η προετοιμασία πραγματοποιείται υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών  από την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Τσοτύλι Κοζάνης και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουνίου. Λίγο πριν την αναχώρηση τους για να πάρουν μέρος στο camp προετοιμασίας  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάρη Μαριόλη, που βρέθηκε κοντά τους και τους ευχήθηκε  από καρδιάς να πραγματοποιήσουν όλους τους στόχους  τους με απόλυτη πίστη στον εαυτό τους. Από την πλευρά του, ο κερκυραϊκός πυγμαχικός όμιλος ΠΟ Φαιάκων αναφέρει για τον αθλητή του “Μπράβο! Οι κόποι σου ανταμείβονται!”.

 Οι αθλητές της Εθνικής

Αντωνία Γιαννακόπουλου της Παναχαϊκής (50 κιλά), Όλγα Παπαδάτου του Φοίνικα (57 κιλά), Βασιλική Σταυρίδου από Μαχητές Ελευθερούπολης (75 κιλά) (τα 3 κορίτσια της φωτογραφίας) καθώς και οι Κωνσταντίνος Καλογερίδης του Αχιλλέα Γρεβενών (63.5), Κωνσταντίνος Πετρόπουλος του Ολυμπιακού (71), Νικόλαος Κατής του Άρη Νικαίας (75), Εμιλιάνο Ντρεκάι από Π.Ο. Φαιάκων (75 κιλά), Μιχάλης Τσαμαλίδης του Φοίνικα (80), Διονύσης Ψυχογιός του Ολυμπιακού (86 κιλά), Βαγκάν Νανιτζανιάν από τον ΠΑΟΚ (92) και Στέλιος Ρούλλιας του ΣΜΔΑ Δροσιάς (+92 κιλά).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!