Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Οι δρομείς του “Corfu Mountain Trail”  έτρεξαν & μετά έκοψαν πίτα

Η ομάδα του Corfu Mountain Trail τήρησε και φέτος το έθιμο να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μετά από τρέξιμο.

Έτσι το  πρωί της περασμένης Κυριακής (29/1/23) έδωσαν ραντεβού στην πλατεία του Σκριπερού, όπου δόθηκε η εκκίνηση για τις δύο προγραμματισμένες διαδρομές (7 χλμ & 18 χλμ), που είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι συμμετέχοντες δρομείς και περιπατητές.

 

Και τα δύο γκρουπ ακολούθησαν  το παλιό μονοπάτι που ένωνε το Σκριπερό με το Σωκράκι και ανοίχτηκε ξανά πρόσφατα. Η μικρή διαδρομή συνέχισε  μέχρι την πλατεία του Σωκρακίου και επέστρεψε ομοίως στο Σκριπερό ενώ η μεγάλη, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, πήρε το μονοπάτι που οδηγεί στην Πιλίδα και ακολουθώντας την καινούρια εντυπωσιακή διαδρομή του CMT Ultra 103km διέσχισαν την κορυφογραμμή από Τρουμπέτα προς Αγία Άννα και από εκεί, μέσω χωματόδρομων και παραδοσιακών μονοπατιών, κατέληξαν πάλι στο Σκριπερό, περνώντας από το μοναστήρι του Αγίου Συμεών και τους Δουκάδες. 

Μετά τον τερματισμό όλων ακολούθησε η τελετή κοπή πίτας, που συνοδεύτηκε και από κεράσματα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Κεντρικού Δήμου, Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου και Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΙΟΝ Θεόδωρος Παπαβλασόπουλος και βέβαια πλήθος δρομέων και φίλων της ομάδας Corfu Mountain Trail καθώς και περαστικοί.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!