Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Χωρίς απινιδωτή δεν θα γίνεται ματς στα “ερασιτεχνικά”

Μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα με θανάτους ποδοσφαιριστών στα γήπεδα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας (30/1/23) αποφάσισε ότι δεν θα διεξάγεται κανένας αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος εάν δεν υπάρχει απινιδωτής στο γήπεδο.

 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε εκ νέου και εκτενώς το θέμα των αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!