Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Οι ξιφομάχοι του Δαμοκλή ξεχώρισαν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς

Με πολύ καλές εμφανίσεις στις αποσκευές τους επέστρεψαν στην Κέρκυρα οι αθλητές και αθλήτριες του “ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ”, οι οποίοι πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξιφασκίας Εφήβων Νεανίδων.

Οι αγώνες, τους οποίους διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (15/1/23) στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. Σε αυτούς πήραν μέρος 52 αθλητές στην κατηγορία Εφήβων και 46 αθλήτριες στην κατηγορία Νεανίδων. Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Ελεονώρας Καββάδα, η οποία κατετάγη στην 11η θέση στις Νεάνιδες, ενώ στην ίδια κατηγορία αξιόμαχη ήταν και η Αικατερίνη Προβατά, που πήρε την 20η θέση της Γενικής Κατάταξης. Αλλά και στην κατηγορία των Εφήβων, η παρουσία των αθλητών του ΔΑΜΟΚΛΗ δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού ο Tsakunov Matney πήρε την 12η θέση και ο Αιμίλιο Μαλλάνο την 26η, ενώ και ο Νίκος Τριβυζάς κατετάγη τελικά 36ος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και παρά το γεγονός ότι τα παιδιά ήταν ακόμα μουδιασμένα και δεν είχαν μπει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, εν τούτοις ήταν αξιόμαχα και ικανοποίησαν με τις επιδόσεις τους. Αυτό εξάλλου επισημαίνει και η διοίκηση του σωματείου, η οποία “συγχαίρει τους αθλητές-τριες της για την προσπάθειά τους και τις επιδόσεις τους, καθώς και τον προπονητή Στάθη Γεροσίδερη για την εξαιρετική δουλειά, που κάνει”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!