Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Άφησε υποσχέσεις  η “Corfu Jump Team” Π. Σκορδίλη

Επέστρεψε την περασμένη  Δευτέρα στην βάση της,  η αποστολή της ομάδας αλμάτων, που προπονεί ο κόουτς Παύλος Σκορδίλης. 

 Η  “Corfu Jump Team” πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων κλειστού στίβου της χρονιάς από την Τρίτη (3/1/23) μέχρι και την Κυριακή (15/1/23) στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου (ΟΑΚΑ), μαζί με την ελληνική “αφρόκρεμα” των αθλητών οριζοντίων και κάθετων αλμάτων. Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή (13/1/23) πήραν μέρος σε μία προπονητική ημερίδα, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές-τριες, επιτυγχάνοντας επιδόσεις υψηλού επιπέδου, όπως το άλμα στα 8.33μ στο μήκος του Μίλτου Τεντόγλου. 

Στο μήκος η πρωταθλήτριά μας Σπυριδούλα Καρύδη, πήδηξε χαλαρά 6,17μ,  ενόψει της προετοιμασίας της  για τους Μεσογειακούς Αγώνες κλειστού στίβου, που θα διεξαχθούν 22 Ιανουαρίου στην Βαλένθια.

Ελπιδοφόρες ήταν και οι επιδόσεις της κερκυραϊκής ομάδας. Ο Στέλιος Σκορδίλης με 4, 40μ στο επί κοντώ, και στο ίδιο αγώνισμα το 4,10μ του  Πέτρου Πρίφτη, ενώ ο συνομήλικός του Αρσένης Κουλούρης έκανε 13.20μ στο τριπλούν. Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο τριπλούν είχε άλμα στα 12.41μ, ενώ η Μελίνα Ζάραγκα δεν πήρε μέρος στην ημερίδα, λόγω ενοχλήσεων. 

Στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τους πρώτους ανεπίσημους αγώνες της χρονιάς και να συζητήσει με αθλητές και προπονητές.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!