Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Οι Παίδες του ΝΑΟΚ μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην top 12άδα του Πανελλήνιου πόλο Κ15

Μία νίκη θέλει η ομάδα Παίδων του ΝΑΟ Κέρκυρας, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την Τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης αγοριών Κ15. Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος διεξάγονται το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή (7-9 Απριλίου 2023). Σε αυτούς συμμετέχουν οι 24 ομάδες, που προκρίθηκαν απο την Β ́φάση, χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας αγωνίζεται στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης με αντιπάλους ΠΑΟΚ, Άρη Θεσ/κης, Όμιλο Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ), ΠΑΣ Φοίβο & Νέο Ηρακλή. Την Παρασκευή, στην πρεμιέρα των αγώνων του Ομίλου, ο ΝΑΟΚ ηττήθηκε στα “σημεία” από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα στις δύο αγώνες, που έδωσε πέτυχε ισάριθμες νίκες, δύσκολη επί του ΠΑΣ Φοίβου και άνετη επί του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ). Ο ΝΑΟΚ αύριο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Ομίλου θα αντιμετωπίσει το πρωί τον Νέο Ηρακλή και το απόγευμα το φαβορί για την πρώτη θέση ΠΑΟΚ. Ωστόσο για την κερκυραϊκή ομάδα αρκεί η νίκη επί του Ηρακλή για να πάρει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, που δίνει το εισιτήριο πρόκρισης στην καλύτερη 12άδα της χώρας.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του ΝΑΟΚ

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 9-7 Οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 1-3, 2-2.

ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ-ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 9-10. Οκτάλεπτα: 3-5,2-2,2-2, 2-1.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΟΦΘ 15-5. Οκτάλεπτα: 4-0,4-0,4-2,3-3

Η αποστολή του ΝΑΟΚ

ΣΥΝΟΔΟΣ: ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΑΪΚΟΒΙΤΣ ΠΕΤΑΡ. ΑΘΛΗΤΕΣ: ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΠΡΕΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΠΑΡΗΣ-ΒΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΛΙΣΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΝΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΝΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΜΑΜΑΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!