Quantcast
SLIDERΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι παίδες του Φαίακα Kέρκυρας στο Climax Cup

Στο Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ με την επωνυμία “Climax Cup” συμμετέχει η ομάδα Παίδων (Κ16) του Φαίακα Κέρκυρας.

Η αυλαία του τουρνουά, που διοργανώνεται για 9η φορά στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία του Φοίβου Συκεών και του Δήμου Νεάπολης Συκεών άνοιξε στις 26 Δεκεμβρίου 2023. Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στην κατηγορία Κ14. Την πρώτη θέση στους Παμπαίδες Α κατέκτησε ο  Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας με δεύτερο τον Φέρωνα Βέροιας & τρίτος ο Φοίβος Συκεών. Στις Παγκορασίδες Α πρώτος ήταν ο Φίλιππος Βέροιας με δεύτερο τον ΔΑΣ Ζεφυρίου και τρίτη την Πυλαία.

 

Από χθες την σειρά πήραν οι αγώνες της κατηγορίας Κ16 (Παίδων-Κορασίδων), οι οποίοι θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (5/1/2023). Ο Φαίακας Κέρκυρας συμμετέχει στην κατηγορία Παίδων, όπου παίρνουν μέρος συνολικά 16 σωματεία, όπου έχουν χωριστεί με κλήρωση σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Ο Φαίακας είναι στον Β΄όμιλο μαζί με Άρη Θεσ/κης, Ομιλο Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ) & τον Φέρωνα Βέροιας.

Η κερκυραϊκή ομάδα χθες το απόγευμα έκανε πρεμιέρα αντιμετωπίζοντας τον Άρη. Οι αγώνες φιλοξενούνται  στα κλειστά αθλητικά κέντρα  Μίκρας και Συκεών.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!