Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευχαριστήρια Ολύμπου για το τουρνουά υπέρ Β. Μέξα

Η διοίκηση του Ολύμπου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τα σωματεία, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του “ιστορικού” και συμμετείχαν την περασμένη Τετάρτη (28/12/22) στο ποδοσφαιρικό τουρνουά, που είχε σκοπό την ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή Βασίλη Μέξα, ο οποίος  στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ολυμπιάδα Καρουσάδων και υπεβλήθη σε επέμβαση κνήμης-περόνης.

Ο Όλυμπος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την διοίκηση του ΑΟ Παξών, που ανέλαβε τα έξοδα αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή.

 Η ανακοίνωση του Ολύμπου

Η οικογένεια του Ολύμπου νιώθει την ανάγκη να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στις διοικήσεις των ομάδων Α.Ο. Κέρκυρα 1968 , Ομίλου Φιλαθλων Αγιου Ματθαιου ,Θύελλα Γαρίτσας , Μ. Αλέξανδρου και στις ακαδημίες Φοίνικες , Ορφέα και Ιόνια ακαδημία για την θετική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα που τους έγινε, στους ποδοσφαιριστές και προπονητές που αγωνίστηκαν αλλά και στους φιλάθλους, επώνυμους και ανώνυμους που παρευρέθηκαν χτές στο γήπεδο και ενίσχυσαν με τον οβολό τους την προσπάθεια που έγινε να στηρίξουμε τον Βασίλη. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Αθλητικός Όμιλος Παξών , ο οποίος προσφέρθηκε να καλύψει το κόστος της φυσικοθεραπείας. Η κίνηση αυτή μας συγκίνησε και ένα ευχαριστώ δεν αρκεί. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία και ευημερία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!