Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι προπονητές ποδοσφαίρου έκοψαν την πίτα τους (φωτο)

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας έκοψε την πίτα του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (17/2/23) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΥΠΑΠ, στο Φαληράκι.

Ο πρόεδρος του ΣΠΠΚ Σάββας Σίδερόπουλος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της θητείας της Εκτελεστικής επιτροπής και ο ταμίας Γρηγόρης Τσίτουρας ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην έκδοση και διάθεση του ημερολογίου, όσους πρόσφεραν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις δράσεις του Συνδέσμου.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιάννης Βλαχόπουλος, στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι οι προπονητες είναι συνεργατες της Ένωσης. Οι ομιλιες όλων κλεισανε με ευχες για καλή χρονιά με υγεία. Μετά τους χαιρετισμούς ο Σύνδεσμος Προπονητών τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες, για την κοινωνική προσφορά τους και τις υπηρεσίες τους στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, τους παπα Γιάννη Σαλβάνο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, Ανδρέα Προβατά, τον διασώστη Θεοφάνη Βλάσση και τον πρόεδρο του συλλόγου “Μέλισσα” Σπύρο Ζουμπουλίδη. Τις απονομές έκαναν οι Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιάννης Βλαχόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Νίκος Μουζακίτης, ο παλαίμαχος του ΑΟ Κέρκυρα και προπονητής Αντώνης Ζώτος.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!