Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Οι πρωταθλήτριες αλμάτων του Κ.Γ.Σ. «ζεσταίνονται» για τα Πανελλήνια

Η ομάδα αλμάτων του Κερκυραϊκού, υπο την καθοδήγηση του προπονητή Παύλου Σκορδίλη εντείνει την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεων τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ23, Κ18 & Κ16, που έρχονται τις επόμενες μέρες.

Στο ΕΑΚΚ προπονούνται καθημερινά οι πρωταθλήτριες μας στις κατηγορίες τους σε τριπλούν.

Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου από τις 14 Ιουνίου ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για να πάρει μέρος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/6) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ23 στην τελευταία της ευκαιρία να πιάσει το όριο συμμετοχής (13.25μ) στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Κ23, που θα διεξαχθεί 11-14 Ιουλίου στο  Γκέβλε Σουηδίας. Η κερκυραία πρωταθλήτρια, που φοιτά με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, λόγω του ασημένιου μεταλλίου της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων το 2016 στο Μπίντγκοζ (Πολωνία),  παρά το γεγονός ότι στους κολεγιακούς αγώνες των ΗΠΑ είχε άλμα 13.40μ, ωστόσο ο ΣΕΓΑΣ δεν το μέτρησε και θέλει επιβεβαίωση σε πρωτάθλημα, που είναι στο δικό του καλεντάρι αναγνώρισης ορίων.

Η Σπυριδούλα Καρύδη ήδη έχει εξασφαλίσει τη δική της συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κ20 από 18-21/7/19  στο Μπόρας (Σουηδίας), εν τούτοις θα πάρει κι αυτή μέρος το ερχόμενο Σ/Κ στο Πανελλήνιο Κ23. Τέλος προετοιμασία για το  Πανελλήνια πρωταθλήματα Παγκορασίδων & Κορασίδων κάνουν  οι Μαριάννα Μουρτσινούδη, Στεφανία Ασημοπούλου στο μήκος  & η Ηρώ Βραδή στο επί κοντώ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!