Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι τρεις δυνατές μεταγραφές του ΦΑΙΑΚΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο νησί των Φαίακων καθώς η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη «μεγάλη» κατηγορία και θέλει να θέσει τις βάσεις για να παραμείνει.

Μετά λοιπόν από τον Αντώνη Κόντη που επέστρεψε στον Φαίακα, οι Κερκυραίοι ήρθαν σε συμφωνία με τρεις παίκτες που θα ενισχύσουν την προσπάθειά τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Δούγια, Τάσο Τσαμουρίδη και Αντώνη Χάλαρη.

Όπως ανακοίνωσε και ο σύλλογος μέσω τηε επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, οι τρεις πάικτες συμφώνησαν να μετακομίσουν στο νησί για τη νέα σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Δούγιας έχει αγωνιστεί και παλιότερα στη μεγάλη κατηγορία με τον ΓΑΣ Κιλκίς, την ΑΕΚ και τον Αερωπό Έδεσσας. Πέρσι με την φανέλα του ΓΑΣ Κιλκίς αγωνίστηκε απέναντι στον Φαίακα στους τελικούς ανόδου. «Ήρθε η ώρα για ένα restart, είμαι πολύ χαρούμενος για τη θετική έκβαση των συζητήσεων με το Φαίακα Κέρκυρας και πανέτοιμος για την καινούρια αγωνιστική πρόκληση», ήταν τα λόγια του για την μεταγραφή του.

Ο Αντώνης Χάλαρης Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΔΙΚΕΑ, Αναγέννηση Βύρωνα, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βριλήσσια και Ολυμπιακό έχοντας κατακτήσει συνολικά 3 Πρωταθλήματα & 2 Κύπελλα Ελλάδος τα τελευταία 3 χρόνια. Την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 κατέκτησε με τα χρώματα του Ολυμπιακού το 2ο του νταμπ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι του χρόνου με τα χρώματα της ομάδας του Φαίακα Κέρκυρας και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με έφεραν στο σύλλογο. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και καλή αγωνιστική σαιζόν να έχουμε!», ήταν τα λόγια του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Τέλος, ενίσχυση και στη θέση του πίβοτ θα έχει ο Φαίακας καθώς συμφώνησε με τον Τάσο Τσαμουρίδη που πέρσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας. «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα και θα την βοηθήσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην Α1 Handball Premier. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία σε όλους!», τόνισε για την μεταγραφή του.

ΠΗΓΗ: e-handball.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!