Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

ΟΛΚΕ : Δωρεά κονταριών στην επικοντίστρια Ηρώ Βραδή (vid)

Ο ΟΛΚΕ προχώρησε  χθες σε δωρεά κονταριών στην αθλήτρια του επί κοντώ Ηρώ Βραδή. Η νεαρή αθλήτρια του ΚΓΣ με ήδη σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της αναγκαζόταν ως σήμερα να αγωνίζεται ακόμα και σε διεθνείς διοργανώσεις με δανεικά κοντάρια…

Συγκεκριμένα τα κοντάρια που δόθηκαν στην νεαρή αθλήτρια είναι πέντε και αναμένεται να βοηθήσουν δραστικά στην απόδοση της Ηρούς  η οποία προσφάτως  λόγω έλλειψης κονταριών δεν έπιασε το όριο για το πανευρωπαϊκό Κ20 για 5 μόλις εκατοστά, καθώς η επίδοσή της ήταν στα 3.95 μ.

Την αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη  εξυπηρέτησε την περσινή χρονιά η ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, με δυο κοντάρια τα οποία συνέβαλλαν σημαντικά στις επιτυχίες της, καθώς βγήκε δεύτερη στο Πανελλήνιο Κ23, 4η στο Βαλκανικό Κ20 , ενώ ήρθε πρώτη  στη συνάντηση των εθνικών ομάδων στίβου Κ18 Κύπρου και Ελλάδας.

Ο προπονητής της Π. Σκορδίλης, μίλησε για την προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών προετοιμασίας. Έπειτα από συνάντηση με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΛΚΕ  Σπ. Ζερβόπουλο για τα προβλήματα που υπάρχουν, κατατέθηκε ένα αίτημα μέσω του ΚΓΣ να χορηγηθεί η Βραδή με μια σειρά από κοντάρια. Σκοπός είναι την επόμενη αγωνιστική χρονιά, η οποία είναι πολύ κρίσιμη διότι αλλάζει κατηγορία και είναι στο Κ20, να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2022. Ο ΟΛΚΕ πράγματι προχώρησε άμεσα στην προσφορά του με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Σκορδίλης ευχαρίστησε τον ΟΛΚΕ και τόνισε ότι με την προσφορά αυτή καλύπτεται πλήρως από τεχνικής πλευράς η επόμενη χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο χώρος προετοιμασίας παίζει σημαντικό ρόλο ειδικά για έναν αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υποδομών στο νησί.

Κλείνοντας σημείωσε αναφερόμενος στην Ηρώ Βραδή: «Δουλεύει πάρα πολύ καλά,  αγαπά αυτό που κάνει, δείχνει συνεχή πρόοδο, αφιερώνεται και αναγκάζει κι εμένα να είμαι δίπλα της και να την στηρίζω με κάθε τρόπο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να φτάσουμε όσο γίνεται υψηλότερα».

Από την πλευρά της η αθλήτρια μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε ελλείψει κονταριών, ευχαριστώντας όσους την βοήθησαν στην προσπάθεια της. Όπως είπε, «το βασικό είναι τα κοντάρια, αυτά σε βοηθούν να πας ψηλά».

Αναφερόμενη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δήλωσε ότι ελπίζει σε μια πολύ καλή διάκριση και στο να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί.

ΝΑΝΣΥ ΔΟΡΔΟΚΙΔΟΥ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!