Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση στο Προεδρικό Μέγαρο 

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν, τα μέλη της νέας κυβέρνησης.

Από την ορκωμοσία απουσίαζε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάπη, η οποία είναι θετική στον κορωνοϊό.

Οι αφίξεις των υπουργών στο Μέγαρο Μαξίμου για την ορκωμοσία

Πρώτος στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης μαζί με τη σύζυγό του και τους γιους του, στη συνέχεια έφτασε μαζί με την οικογένειά του ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης.
Λίγο αργότερα έφτασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης. Ακολούθησαν ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου με τη σύζυγο και το γιο του, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Κώστας Σκρέκας.

Στις 13:00 έφτασε στο προεδρικό μέγαρο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!