Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΟ Κασσιόπη έχασε απο τη Λευκίμμη & κινδυνεύει με υποβιβασμό

Η ΑΕ Λευκίμμης νίκησε 1-2 τον ΑΟ Κασσιόπη στο τοπικό ντέρμπι για τον 5ο όμιλο Γ΄Εθνικής και τον έσπρωξε κάτω από την γραμμή υποβιβασμού. Στο σημερινό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΑΟ Κασσιόπη, το αθλητικό κέντρο Κανονίου, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους Λευκιμμιώτες και προηγήθηκαν με 1-0 μόλις στο 4΄με κοντινό πλασέ του Στέρεφ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του ΑΟΚ γύρισαν στην άμυνα για να κρατήσουν το πολύτιμο τρίποντο και έδωσαν χώρο στην ΑΕ Λευκίμμης. Οι φιλοξενούμενοι κυρίως στο Β΄μέρος είχαν καθολική υπεροχή, έχασαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν και τελικά το πέτυχαν στο 64΄με δυνατό σουτ του Κωνσταντινίδη λίγο έξω από την περιοχή του ΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μπει σαν αλλαγή, που αποδείχτηκε «χρυσή» για τον Π. Κορομπόκη. Η πίεση της Λευκίμμης, που ήταν συνεχής δεν σταμάτησε και στο  84΄ο Μουζακίτης, που είχε ξεχαστεί μόνος στην περιοχή των γηπεδούχων με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο τέρμα της «Βασίλισσας». Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο κόουτς του ΑΟ Κασσιόπη. Κώστας Χριστοφοράκης αναγκάστηκε να αλλάξει τερματοφύλακα και αντί του βασικού Ράντζα στον αγώνα χρησιμοποιήθηκε ο Πετράκης. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ΑΕ Λευκίμμης σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΑΟ Κασσιόπη υποχώρησε στην 9η, που οδηγεί στον υποβιβασμό. Υπενθυμίζουμε ότι απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο ΑΟΚ έχει να δώσει δύο αγώνες «φωτιά» εκτός έδρας. Την ερχόμενη αγωνιστική στην Λευκάδα με τον Τηλυκράτη και την τελευταία στον Κατσικά με την Θύελλα, που παλεύει κι αυτή για την σωτηρία της.

Οι συνθέσεις

ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Χριστοφοράκης): Πετράκης, Γκόγκος (61΄Στεργίου), Αυλωνίτης,Ντίας, Γιάντσιος (72΄Τσάλος), Ριμπέιρο, Πλατέλας, Στέρεφ, Σταυρέ, Βίλα, Πανάγου(55΄Πανταζής)

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης): Γκάκος,  Γρηγοριάδης, Μουζακίτης,  Αγκουστίν  (46΄Τουρσίδης) Ματσοβίλα, Κιπτίου,  Θεοδωράκης (50’Κωνσταντινίδης) Τσεβανέδης, Πανταζής Σπίνουλα & Λούβρος

 Γ ΕΘΝΙΚΗ-5ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 11η αγωνιστική
Θύελλα Κατσικάς – Τηλυκράτης 2-2
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου 3-0
Αναγέννηση Άρτας – Αμβρακικός Λουτρού 2-0
Παναγρινιακός – ΑΕ Μεσολογγίου 1-0
ΟΦ Αγίου Ματθαίου – Αχέρων Καναλακίου 0-3
ΠΑΣ Πρέβεζα – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 2-1
ΑΟ Κασσιόπη-ΑΕ Λευκίμμης 1-2

Η βαθμολογία (11 αγ)

Αχέρων Καναλακίου 28

ΑΕ Λευκίμμης 24

Τηλυκράτης 23

Κτηνοτροφικός Αστέρας 20

ΟΦΑΜ 19

Παναγρινιακός 15

Αναγέννηση Άρτας 15

Αμβρακικός Λουτρού 14

——————————————-

ΑΟ Κασσιόπη  13

Θύελλα Κατσικάς 12

ΠΑΣ Πρέβεζα 10*

Μ. Αλέξανδρος 8

ΑΕ Μεσολογγίου 8

Θύελλα Μοναστηρακίου 4

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: *Η Πρέβεζα έχει μηδενισμό & – 3 β.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!