Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γ. Νοταρόπουλος “Παριζιάνος” με την Εθνική Κύπρου

Στο Παρίσι βρίσκεται από την  Κυριακή ο κερκυραίος ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας της Κύπρου, Γιώργος Νοταρόπουλος  συνοδεύοντας την Εθνική ομάδα της Μεγαλονήσου, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.

Η αυλαία του πρωταθλήματος, που διεξάγεται  στο κωπηλατοδρόμιο το οποίο θα φιλοξενήσει του χρόνου το καλοκαίρι την Ολυμπιακή Ρεγκάτα «Παρίσι 2024», ανοίγει σήμερα και θα κλείσει την Κυριακή 6 Αυγούστου. Περισσότεροι από 615 αθλητές κι αθλήτριες από 53 χώρες αναμένεται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση που περιλαμβάνει 14 συνολικά αγωνίσματα.

Όπως αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας: «Μέχρι την έναρξη των αγώνων οι Κύπριοι αθλητές θα προετοιμαστούν σύμφωνα με Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας υπό την καθοδήγηση προπονητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και του ομοσπονδιακού προπονητή. Το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης σε τακτική βάση για στοχευμένα μέλη/ Ομοσπονδίες οι οποίες χρειάζονται υποστήριξη για τα πληρώματα τους, με στόχο να δώσει την δυνατότητα σε αυτά τα μέλη να συμμετάσχουν σε βασικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα. Η υποστήριξη περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή, γεύματα, ενοικίαση σκαφών και μεταφορές σε αριθμό αθλητών και προπονητών”.

Η Κύπρος συμμετέχει με τέσσερις αθλήτριες, οι οποίες αποτελούν το πλήρωμα που θα αγωνιστεί στο τετραπλό σκιφ νεανίδων (JW4x):  Κατερίνα Λοσκούτοβα, Κατερίνα Καντούνα, Νάταλι Ίνγκοε και Βασιλική Χαραλάμπους. Την Εθνική ομάδα συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Νοταρόπουλος. Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ. Σ. Γιάννος Χαραλάμπους

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!