Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Δ.Μπιάγκης για τις προσλήψεις του ΕΚΑΒ Κέρκυρας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙ.ΝΑΛ Δημήτρης Μπιάκης σχετικά με τις προσλήψεις που θα γίνουν στο ΕΚΑΒ του νησιού:

“Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η διαδικασία κάλυψης των δέκα (10) κενών θέσεων (5+5) πληρωμάτων ασθενοφόρων του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, οι οποίες θα οδηγήσουν στην έναρξη της λειτουργίας της δομής Νότιας Κέρκυρας. Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε σήμερα και την έναρξη των διαδικασιών για την επικείμενη πρόσληψη επικουρικού Ιατρού στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, που θα οδηγήσει στην επιστροφή και επαναλειτουργία της Κινητής Μονάδας που διαθέτει το Παράρτημα του νησιού μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου για την ευαισθησία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε, τόσο στις συναντήσεις μας όσο και στις συχνές τηλεφωνικές μας επικοινωνίες, κάνοντας πράξη τις διαβεβαιώσεις του”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!