Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ιόνιος έχασε στην Άρτα από την Δόξα Πύρρου στον 1ο Τελικό ΕΣΚΑΒΔΕ

Το ντεμπούτο του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τον Ιόνιο δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Η κερκυραϊκή ομάδα ηττήθηκε σήμερα στην  Άρτα 78-61 από την Δόξα Πύρρου στον Α΄τελικό των play off ανάδειξης πρωταθλητή ΕΣΚΑΒΔΕ.

 

Ο Ιόνιος, που αγωνίστηκε χωρίς δύο βασικούς παίκτες της ομάδας, τον τραυματία Θάνο Χονδρογιάννη και τον τιμωρημένο με μία αγωνιστική Στέφανο Νεδέλκο, μπήκε δυνατά στον αγώνα και ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο. Ωστόσο, όταν οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, η κερκυραϊκή ομάδα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα δεν βρήκε λύσεις, με αποτέλεσμα να υποστεί την πρώτη του ήττα κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα Δεκάλεπτα: 27-17, 42-38, 60-47, 78-61. Με τον Ιόνιο (Μακρής) αγωνίστηκαν οι: Τσιτσές 4, Θωμαΐδης 10, Γεωργακόπουλος 2, Μπακιρτζής 6(1), Σούκερας 4, Παπαδόπουλος 5, Σχορτσιανίτης 1, Μαγκανάς 17(2), Μασλαρινός 12(4). Τώρα ο Ιόνιος χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη το ερχόμενο Σάββατο (6/5/23) στο ΕΑΚΚ, προκειμένου να στείλει την σειρά των τελικών σε τρίτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΒΔΕ, η οποία παίρνει και το εισιτήριο ανόδου στη Γ΄Εθνική κατηγορία, αναδεικνύεται η ομάδα, που θα πετύχει δύο νίκες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!