Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο Κερκυραίος Αρχιμουσικός Μ.Μιχαλόπουλος στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Πανεπιστημίου ΑΙΟΒΑ

Ο Κερκυραίος Αρχιμουσικός Μιχάλης Μιχαλόπουλος για πρώτη φορά θα μεταβεί στην Αμερική στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Πανεπιστημίου ΑΙΟΒΑ στις 13-15 Φεβρουαρίου 2020.
Το φεστιβάλ φιλαρμονικών της ΑΙΟΒΑ είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ της ομώνυμης συμφωνικής μπάντας που απευθύνεται σε φοιτητές υψηλού επιπέδου και φιλοξενούν συνήθως πάνω από 40 σχολεία και πάνω από 250 μεμονωμένους μαθητές σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας.
Το φετινό φεστιβάλ στην ΑΪΟΒΑ θα πραγματοποιηθεί από 13-15 Φεβρουαρίου 2020. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Συναυλίες της Wind Ensemble (που θα διευθύνει ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος), της Symphonic Band και της Concert Band του πανεπιστημίου της ΑΙΟΒΑ την Πέμπτη και Παρασκευή 13/14-2-2020 το βράδυ, καθώς και την Συναυλία του Σαββάτου 15-2-2020 το απόγευμα με τους νικητές του διαγωνισμού.
Τις Συναυλίες θα διευθύνουν διακεκριμένοι Μαέστροι οι οποίοι θα συμμετέχουν διδάσκοντας σε μαθήματα και εργαστήρια με καθηγητές και φοιτητές από τα εξαιρετικά σύνολα της UNI. (Πανεπιστήμιο βόρειας ΑΙΟΒΑ).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!