Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο ΚΡΟΤΟΣ “χτύπησε” δύο μετάλλια & καλές θέσεις στην Ορεστιάδα

Με δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο επέστρεψε η αποστολή του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου ΚΡΟΤΟΣ απο την Ορεστιάδα, που πραγματοποιήθηκε ο πανελλήνιος αγώνας πρακτικής σκοποβολής IPSC Level ΙΙΙ. 

Τον αγώνα διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο (18-19/6/22) ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκοπευτικής Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα ο Κώστας Βλάχος κατετάγη δεύτερος στην κατηγορία Classic, ενώ ο Βασίλης Μίτσουλης ήρθε τρίτος στην κατηγορία Production Optics. Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές από ολόκληρη τη χώρα.

Ο ΚΡΟΤΟΣ πήρε μέρος με έξι αθλητές, οι οποίοι εκτός των δύο μεταλλίων είχαν επίσης δύο πέμπτες θέσεις, με τους Νίκο Σπάτουλα στην κατηγορία Open  και Γιάννη Κλαδά στην κατηγορία Production optics lights, μία έκτη θέση με τον Βασίλη Σπάτουλα στην κατηγορία Classic και μία 12η με τον Γιώργο Κοσκινά στην Production. Την αποστολή συμπλήρωνε και ο Ανδρέας Διαμαντόπουλος, που συμμετείχε ως κριτής του αγώνα. Η διοίκηση του κερκυραϊκού σκοπευτικού Ομίλου σε ανακοίνωση της αναφέρει: “Ένα μεγάλο ταξίδι τελειώνει με την διαδρομή της επιστροφής.Στην ακριτική Ορεστιάδα βρέθηκε ο ΚΡΟΤΟΣ για το Ιφιγένεια Cup του 2022 με έξι αθλητές και έναν κριτή.

Καταφέραμε την δεύτερη θέση στην κατηγορία classic με τον Βλάχo Κώστα και την τρίτη θέση στην κατηγορία Production Optics με τον Μιτσουλη Βασίλη.Όλοι οι αθλητές μας κατέλαβαν πολύ καλές θέσεις.

Θερμά συγχαρητήρια. Καλοκαιρινή προπόνηση και αρχές Οκτώβρη μας περιμενει η Ρόδος για τον Τελικό”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!