Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κ. Γεωργακόπουλος στον Αστέρα Πετριτή

Τη συνεργασία του με τον Κερκυραίο φόρ Κώστα Γεωργακόπουλο ανακοίνωσε  ο Αστέρας Πετριτή.

Πρόκειται για την πέμπτη “Χειμερινή” προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, αφού τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί εκείνες των Νίκου Μεντή, Άγγελου Κουρτελέση, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι και Δημήτρη Κουκουλέκη. 

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1994. Γιός του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Κασσιόπης Λάμπρου και γαμπρός του πρώην προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Γιώργου Μάμαλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Ορφέα Κέρκυρας και στη συνέχεια του Ολύμπου. Έχει φορέσει τις φανέλες των: ΑΕ Καναλίων, Κ20 ΑΟ Κέρκυρα, επαγγελματική ομάδα ΠΑΕ Κασσιόπης, Παναιγιάλειου, Καλλιθέας, Ολυμπιακού Βόλου, Ένωσης Ασπροπύργου, ενώ το 2021 εντάχτηκε στο δυναμικό της ΑΕ Λευκίμμης, από όπου αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!