Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΝΑΟΚ έμαθε τους αντίπαλους στην Β΄φάση ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (4/5/22) στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας η κλήρωση της Β΄φάσης του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ (Κ13), που μετέχει και η ομάδα του ΝΑΟ Κέρκυρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η κερκυραϊκή ομάδα στην Α΄φάση είχε αναδειχτεί πρώτη και αήττητη στον όμιλο των Ιωαννίνων και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Στην Β΄φάση μετέχουν συνολικά 44 ομάδες, χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε εννέα ομίλους. Ο ΝΑΟΚ μετέχει στον Β΄ όμιλο Θεσσαλονίκης μαζί με Άρη Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκό, Πύρρο Ιωαννίνων και ΣΑΠΚ Νεάπολης. Από τον όμιλο αυτό στην Γ΄φάση θα προκριθούν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Οι αγώνες της Β΄φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το τριήμερο 20-21-22 Μαΐου 2022.

Το ρόστερ του ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιώργος Χατζηγεωργίου. ΑΘΛΗΤΕΣ: Δημήτρης Κατσαρός, Σπυρίδωνας Ρετσης, Αλέξανδρος Μπαλης, Άγγελος Βέλιος, Απόστολος Μπρουτσος, Μιχάλης Τρυφωνας, Κωνσταντίνος Γιαννιωτης, Κωνσταντίνος Νιακας, Στέφανος Νιακας, Γεώργιος Νιακας, Δημήτρης Μάμαλος.

 

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ (Β΄ΦΑΣΗ)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 ΝΑΟ Κέρκυρας

 Άρης Θεσσαλονίκης

 Πανσερραϊκός

Πύρρος Ιωαννίνων

ΣΑΠΚ Νεάπολης

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!