Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΝΑΟΚ έσπασε την γκίνια, νίκη στην Α2 πόλο

Την πρώτη του νίκη στην Β΄φάση  & την δεύτερη απο την αρχή του πρωταθλήματος Α2 υδατοσφαίρισης Ανδρών πέτυχε σήμερα ο ΝΑΟΚ, επικρατώντας στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚΚ 9-6 του Ν.Ο Καλαμάτας.

Η κερκυραϊκή ομάδα ήταν σαρωτική στο πρώτο οκτάλεπτο, όπου προηγήθηκε 4-0, στη συνέχεια ο κόουτς Σπύρος Καρδόνας έκανε καλή διαχείριση με αποτέλεσμα να έρθει η πολύτιμη νίκη. Τα Οκτάλεπτα: 4-0, 2-1, 1-3, 2-2. 

Με τον ΝΑΟΚ (ΚΑΡΔΟΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣαγωνίστηκαν οι: ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΒΙΖΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ (3 γκολ) –ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (1)-ΔΕΜΕΡΔΕΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣΒΕΛΛΙΟΣ ΑΡΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣΑΡΜΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΤΑΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ (1)-ΔΟΪΚΑΣ ΧΑΡΗΣΠΙΣΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2)-ΓΙΑΒΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1)-ΜΕΛΙΔΩΝΙΩΤΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣΙΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΑΣΜΑΡΤΖΟΥΧΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (1)- ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η κερκυραϊκή ομάδα ξεκόλλησε απο την τελευταία θέση της βαθμολογίας και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο ΕΑΚΚ την ΑΕ Χαϊδαρίου σε ένα σημαντικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος ματς. Υπενθυμίζουμε ότι η βαθμολογική θέση στον όμιλο G4 αποτελεί κριτήριο για τον αντίπαλο στα χιαστί ματς της επόμενης φάσης του πρωταθλήματος.

 

Α2 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ G4 (Θέσεις 13-16)

 

H 4η αγωνιστική

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 9-6

ΣΚ ΡΟΗ-ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 8-15

 

Βαθμολογία (4 αγ)

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 13

ΣΚ ΡΟΗ 11

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  7

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!