Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΝΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του Άρη Μουζακίτη

Ο ΝΑΟΚ τιμώντας τη μνήμη του Αριστείδη Μουζακίτη πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής (23/10/22) στις εγκαταστάσεις του την καθιερωμένη εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε συμβολικό κολυμβητικό αγώνα 1200μ στον θαλάσσιο χώρο από το ΝΑΟΚ μέχρι και τα τείχη του Παλαιού Φρουρίου. Στον αγώνα πήραν μέρος ο πρώην διεθνής πολίστας & νυν προπονητής Σπύρος Τσιμίνος, η αθλήτρια υδατοσφαίρισης Αναλύτη Λυδία, ο γνωστός για τις εθελοντικές δράσεις του, Γιάννης Σταύρου, οι παλαιοί αθλητές του ΝΑΟΚ  Γιώργος Χατζηγεωργίου (νυν προπονητής του ΝΑΟΚ) και Νίκος Κοντοπίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν συγγενείς του πεσόντος, το 2017  στο πεδίο του καθήκοντος Ανθυποπυραγού και αθλητή υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ καθώς και ο Διοικητής Π.Υ. Κέρκυρας Νίκος Κολοβός. Επίσης παρόντα ήταν και μέλη της διοίκησης του ΝΑΟΚ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!