Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟ τσεκάρει τρεις από Κοντόκαλι για την «πράσινη» Κ15

Τρία ποδοσφαιρικά ταλέντα της  Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι  επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν σε διήμερο δοκιμαστικό που θα οργανώσει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις αρχές του φθινοπώρου.

 

Πρόκειται για τους Σπύρο ΑράθυμοΠαντελή Ευαγγελούλη και Βαγγέλη Μακρή. Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις νεαροί κερκυραίοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην  15μελή αποστολή της Ακαδημίας ΑΟ Κοντοκαλίου στο τριήμερο τουρνουά αξιολόγησης, που είχε πραγματοποιηθεί 26-28 Ιουνίου 2021 στο Μουζάκι Καρδίτσας. Την διάκριση των αθλητών της, ανακοίνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι, η οποία ως γνωστό είναι μέλος του «Πράσινου Δικτύου», δηλαδή των σχολών ποδοσφαίρου, που συνεργάζονται με τον Παναθηναϊκό.

 

Η ανακοίνωση

Η Σχολή μας με χαρά ανακοινώνει πως:
κατά τη διάρκεια των Εκπαιδευτικών CAMP και αξιολόγησης στο ΜΟΥΖΑΚΙ, οι παρακάτω αθλητές της σχολής μας επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν σε διήμερο δοκιμαστικό που θα οργανώσει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Η αθλητική χρονιά που πέρασε, μπορεί να μην μας άφησε να ολοκληρώσουμε το πλάνο εκπαίδευσης, όμως η υπεύθυνη προετοιμασία των αθλητών μας από τον Τεχνικό μας διευθυντή Γιάννη Φλώρο και τον προπονητή μας Δημήτρη Μώρο, δίνει τώρα την ευκαιρία σε αθλητές μας να συμμετέχουν στο τελικό στάδιο των δοκιμών για την στελέχωση της U15 της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα δοκιμαστικά στους παρακάτω αθλητές:

  1. Αράθυμος Σπύρος
  2. Ευαγγελούλης Παντελής
  3. Μακρής Βαγγέλης.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!