Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «Περόνε» επέστρεψε στον ΑΟ Κέρκυρα

Tην απόκτηση του έμπειρου χαφ, Νίκου Ανδριώτη γνωστού και ως «Περόνε» ανακοίνωσε ο ΑΟ Κέρκυρα.

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κέρκυρα στις ένδοξες εποχές των εθνικών κατηγοριών επιστρέφει στην ομάδα μας. Ο λόγος για τον Νίκο Ανδριώτη, που στα 44 του χρόνια επιστρέφει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Ο Νίκος Ανδριώτης γεννήθηκε στις 19/12/1976.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τον Κεραυνό Ποταμού το 1990 σε ηλικία 14 ετών. Το 1995 και για τα δύο επόμενα χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ενώ την αγωνιστική περίοδο 1997-98 συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τον Τηλυκράτη Λευκάδος.

Την περίοδο 1998-2002 ο Νίκος αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ο. Κέρκυρα όπου και γνωρίζει σημαντικές επιτυχίες (1 πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής,1 πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής καθώς και 3 κύπελλα ΕΠΣ Κέρκυρας).

Στην συνέχεια αγωνίζεται στις ΑΕ Φαιάκων, ΑΕ Κως και Διαγόρα Ρόδου μέχρι το 2005 όπου επιστρέφει στο νησί των Φαιάκων για λογαριασμό της Βολίδας Κάτω Γαρούνα και στη συνέχεια του Κρόνου Αργυράδων.

Επόμενη στάση στην μακρόχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα η Ήπειρος και συγκεκριμένα ο Θεσπρωτός και ο Σκουφάς Κομποτίου ενώ το 2010 επιστρέφει στην Κέρκυρα για λογαριασμό του ΑΟ Κασσιόπης και του Ολύμπου.

Το 2013 τον βρίσκει στον ρόλο του παίχτη-προπονητή στον Αστέρα Μωραϊτίκων και στην συνέχεια στον ίδιο ρόλο σε Μπενίτσες, Αστέρα Λιαπάδων και Ατρόμητο Στρογγυλής ενώ την περσινή σεζόν (αμιγώς πλέον ως ποδοσφαιριστής) επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα του Αστέρα Μωραϊτικων.

Από τον Φεβρουάριο του 2016 έως το 2018 ήταν προπονητής – παίκτης στον Αστέρα Λιαπάδων, με τον οποίον μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣΚ τη σεζόν 2016-17. Από το 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020 είχε τον ίδιο ρόλο στον Ατρόμητο Στρογγυλής».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!