Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σκοποβολή: Ν. Σπάτουλας & Κ. Βλάχος ασημένιοι στα “ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ”

Με κερκυραϊκές διακρίσεις πραγματοποιήθηκε ο διεθνής αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής (I.P.S.C.) με την επωνυμία «ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2023».

Συγκεκριμένα οι αθλητές του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κέρκυρας “ΚΡΟΤΟΣ” Νικόλας Σπάτουλας να πρωτεύει μεταξύ των Ελλήνων και να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στη Γενική Κατάταξη της κατηγορίας open (πρώτος ο διεθνής Τσέχος  Zdenek Henes) και ο  Κώστας Βλάχος να παίρνει τη δεύτερη θέση & το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία classic. Ο διεθνής (Level III 16 σταδίων) διασυλλογικός αγώνας I.P.S.C. “ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2023” διοργανώθηκε από τον Σκοπευτικό Όμιλος ΣΚ.Ο.Π.Ο. Σαλαμίνας, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδία Ελλάδος.

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στο σκοπευτήριο του ΣΚ.Ο.Π.Ο. Σαλαμίνας στην περιοχή «Γκίνανι» Αιαντείου Σαλαμίνας και συμμετείχαν περισσότεροι από 140 αθλητές-τριες από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Από την Κέρκυρα συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του ΑΣΟΚ “ΚΡΟΤΟΣ” με αρχηγό αποστολής τον Βασίλη Σπάτουλα και δύο αθλητές του Ομίλου Φίλων Σκοποβολής Κέρκυρας.

Τα κερκυραϊκά αποτελέσματα

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΣΟΚ “ΚΡΟΤΟΣ”

ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ 2ος στην κατηγορία OPEN και πρώτος Ελληνας

ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 2ος στην κατηγορία CLASSIC

ΜΙΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 7ος στην κατηγορία OPEN

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 8ος στην κατηγορία PRODUCTION

ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΦΣΚ

ΑΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 10ος στην κατηγορία STANDARD

ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 30ς στην κατηγορία STANDARD

Τα ευχαριστήρια των διοργανωτών

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο διοργανωτής σύλλογος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. και όλοι οι σκοπευτές του ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σαλαμίνας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στον αγώνα μας! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Διοίκηση πεδίου για το δύσκολο έργο τους και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες και νικητές όλων των κατηγοριών!Το ραντεβού ανανεώνεται για το Battle Of Salamis 2024!”.

Crash Test για το Πανευρωπαϊκό

Ο αγώνας της Σαλαμίνας ήταν ένα crash test για τους αθλητές του ΑΣΟΚ “ΚΡΟΤΟΣ”, Νίκου Σπάτουλα και Κώστα Βλάχου που θα πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό, ως μέλη της Εθνικής ομάδας. Το μεγαλύτερο γεγονός του 2023 για την πρακτική σκοποβολή και το όπλο χειρός θα διεξαχθεί 24-30 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο. Με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος θα βρίσκονται στον κύριο αγώνα (main match)  οι Σπάτουλας Νίκος , ο οποίος θα αγωνιστεί στην κατηγορία open & Βλάχος Κώστας στην κατηγορία classic open. Εκτός των δύο διεθνών, στην κατηγορία open senior θα πάρει μέρος και ένας ακόμα αθλητής του Κρότου, ο Λευκιμμιάτης Σταμάτης. Επικεφαλής της κερκυραϊκής αποστολής θα είναι ο Γ.Γ & προπονητής σκοποβολής του ΚΡΟΤΟΥ, Σπάτουλας Βασίλης. Γενικά, η Ελληνική αποστολή, που θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό απαρτίζεται στο σύνολό της από τριάντα επτά αθλητές-τριες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Εθνικής ομάδας, σε σύνολο 2.500 κορυφαίων αθλητών. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!