Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Με το νοίκι του πάρκινγκ φτιάχτηκε το παρκέ στο ΕΑΚΚ

Με τα έσοδα από την μίσθωση, μέρους του χώρου στάθμευσης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, σε εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, φτιάχτηκε το παρκέ του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

 Η ενημέρωση αυτή έγινε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ, Κώστα Αγάθο, σε συνέντευξη, που έδωσε στην δημοσιογράφο Ματούλα Ανδριώτη στην τηλεοπτική εκπομπή του Start «Αθλολογίες».

Ο ίδιος ανακοίνωσε επίσης, ότι ο χώρος στάθμευσης θα απελευθερωθεί τελείως στις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε και λήγει η σύμβαση μίσθωσης. Κι έτσι θα μπορούν οι γονείς και κηδεμόνες, που μετακινούν τα παιδιά τους για προπονήσεις στο ΕΑΚΚ, να έχουν τον χώρο στην διάθεση τους.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΚ είπε: “Τα έσοδα από αυτό το εγχείρημα “πήγαν” στο παρκέ του κλειστού, όπου έγινε συντήρηση, στήριξη σε κάποια σημεία, βάψιμο και γυάλισμα. Δεν έμειναν χρήματα για κάτι άλλο από την συμφωνία με την στάθμευση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων σε χώρο του πάρκινγκ του Εθνικού”. Επίσης ο κ. Αγάθος υποστήριξε ότι τον τρέχοντα μήνα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του τάπητα, που βρίσκεται στην αποθήκη του ΕΑΚΚ, στο βοηθητικό κλειστό προπονητήριο, έργο που βρίσκεται σε αναμονή (σ.σ. αρχικά γιατί εκκρεμούσαν πληρωμές από την ΓΓΑ στον ανάδοχο του έργου και στη συνέχεια, λόγω της υγρασίας), εδώ και δύο χρόνια .

Για τα έργα που αφορούν τον χώρο του ανοικτού σταδίου (γήπεδο ποδοσφαίρου & ταρτάν στίβου), ο κος Αγάθος τόνισε ότι “αναμένονται οι αποφάσεις από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού και ως εκ τούτου κάνουμε υπομονή”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!