Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Σπύρος Δουκατέλης χάλκινο στα 200μ του Πανελληνίου

Ένα ακόμα μετάλλιο προστέθηκε σήμερα στο παλμαρέ του Κερκυραϊκού ΓΣ με τον Σπύρο Δουκατέλη στα 200 μέτρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Ο νεαρός κερκυραίος αθλητής ήρθε με χρόνο 22’’03 ήταν πρώτος στην 1η τελική σειρά, αλλά τρίτος στη γενική κατάταξη του τελικού, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Την πρώτη θέση με 21΄΄70 κατέλαβε ο Βασίλης Μυριανθόπουλος του Πανιωνίου, ενώ δεύτερος με 21’’89 ο Νίκος Εμπέογλου του Κολλεγίου Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο πρώην αθλητής του ΑΟ Κέρκυρα και νυν του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Χανίων, Γιώργος Δόσης, αδελφός της Παναγιώτας, με επίδοση 1.93μ κατετάγη τρίτος στο ύψος Ανδρών. Στο αγώνισμα μετείχαν μόλις τέσσερις αθλητές και την πρώτη θέση με επίδοση 2.20μ κατέλαβε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου από την Κύπρο, ενώ δεύτερος με 1.98μ ήταν ο Ανδρέα Μίτα του ΑΣ Πρέβεζα «Ευ Ζην».

Επίσης η 17χρονη επικοντίστρια του Κερκυραϊκού, Ηρώ Βραδή  στην πρώτη επίσημη παρουσία της σε επίσημη διοργάνωση κλειστού στίβου, είχε άλμα 3.45μ και πήρε την έβδομη θέση. Πρώτη με ατομικό ρεκόρ 4.71μ ήταν η Έλεν-Κλαούντια Πόλακ του ΑΟ Μεγάρων με δεύτερη την Κατερίνα Στεφανίδη (4.61μ) του ΑΟ Φιλοθέης και τρίτη με 4.05 την Αναστασία Ρέτσα (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!