Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας ήταν σαρωτικός στη Σαλαμίνα

Ο Φαίακας ήταν σαρωτικός σήμερα στη Σαλαμίνα και επικράτησε 27-40 επί της τοπικής ομάδας για την 5η αγωνιστική του ομίλου play out της Premier Handball. Η κερκυραϊκή ομάδα μπήκε ορμητικά στον αγώνα και απο την αρχή μέχρι το τέλος κράτησε το προβάδισμα και στο τέλος το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα. Ο Φαίακας θα περιμένει το σημερινό αποτέλεσμα του αγώνα Δούκας -Ζαφειράκης Νάουσας που  ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και τον αυριανό  Άρη Νίκαιας – Φίλιππου Βέροιας, ελπίζοντας σε στραβοπατήματα των Ζαφειράκη και Φίλιππου, προκειμένου να ανέβει στην δεύτερη προνομιούχα θέση της βαθμολογίας, που σφραγίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Να σημειωθεί ότι απομένει ακόμα μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μέχρι τότε, οι ελπίδες της ομάδας του νησιού μας θα παραμένουν ζωντανές.

ΗC ΣΑΛΑΜΙΝΑ- ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 27-40
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 2-8, 3-12, 7-14, 10-16, 13-20 (ημχ), 16-25, 18-28, 19-32, 21-36, 24-37, 27-40
ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Χριστοδούλου): Μανούσος, Κουτσόπουλος 1, Πετράκος 3, Μπακαούκας 2, Ζαχαράκης, Τσαρπαλής 1, Χιώτης 2, Τρούλος 7, Τσομπανίδης 3, Βασιλόπουλος 2, Αποστολίδης 1, Δίπλαρος 2, Γεωργακόπουλος 1, Κιζόπουλος 2.
ΦΑΙΑΚΑΣ (Μιχαλάκης): Κουλούρης, Σάκιτς 4, Τζούλοβιτς 7, Κόμπετιτς, Δελλής, Τσιλιμπάρης, Καράνοβιτς 2, Κορακιανίτης 7, Γεωργαλής 1, Μάνσιτς 7, Κόλοπιουκ 3, Τσίλης 5, Νάστος 4
Διαιτητές: Μερτινιάν- Γιακαλής, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 0/1-2/2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!