Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο ντέρμπι της Α2 Χάντμπολ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στο ντέρμπι κορυφής Φαίακα-Κιλκίς, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο ΕΑΚΚ για την Α2 χάντμπολ Ανδρών, εξέδωσε η διοίκηση του κερκυραϊκού σωματείου:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ του Α.Ο. Φαιαξ Κέρκυρας και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούμε τους Κερκυραίους φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς .
Συγχαίρουμε την αντίπαλη ομάδα για την εικόνα που παρουσίασε μέσα στο γήπεδο. Όμως την χαρά αυτής της όμορφης χαντμπολικης ημέρας φρόντισαν να την χαλάσουν οι διαιτητές της αναμέτρησης που σε όλη την διάρκεια του αγώνα τις αμφισβητούμενες φάσεις τις καταλόγιζαν ή δεν τις καταλόγιζαν προς όφελος της αντιπάλου ομάδας .
Ειδικότερα ,η στάση των διαιτητών στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ,όταν η ομάδα μας έδειξε ότι μπορούσε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ,ήταν τέτοια που με συνεχόμενα ανάποδα σφυρίγματα οδήγησε σε πρόωρη “λήξη” τον αγώνα.
Εδώ στο νησί έχουμε βαρεθεί να αντιμετωπίζουμε συνεχώς την απαξίωση των προσπαθειών μας . Έχουμε από την γεωγραφία πολύ περισσότερες δυσκολίες και απαιτούμε από όλους σεβασμό . Στην πολύχρονη παρουσία μας στο άθλημα ούτε μια φορά δεν μας καταλογίστηκε ότι κερδίσαμε κάποιον αγώνα από διαιτητικά λάθη και η Κ.Ε.Δ. γνωρίζει ότι το μόνο που ζητάμε είναι ίση αντιμετώπιση . Παρότι όμως ήταν ακόμα νωπή στο μυαλό μας η άθλια διαιτησία στον περσινό αγώνα (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΑΟ ΦΑΙΑΞ) που ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα μας στην Α2 και το διαιτητικό δίδυμο σε τιμωρία και φέτος βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές να πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για τα αυτονόητα .
ΥΓ 1.
Θεωρούμε ανούσια μια πιθανή τιμωρία των διαιτητών και θα μας κάνει να νιώσουμε σαν ιθαγενείς που τους κοροϊδεύουν με χάντρες . Όμως σας παρακαλούμε να σταματήσετε να λειτουργείτε στο άθλημα με ιδιοτέλεια και προσωπικά συμφέροντα . Έχουμε μικρύνει πολύ ως άθλημα και αυτή η συμπεριφορά προς τους ρομαντικούς που επενδύουν χρόνο και χρήμα στο χάντμπολ είναι καταστροφική .
ΥΓ2 . Θα ακολουθήσει δημοσίευση υλικού από τις επίμαχες φάσεις για να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα .
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!