Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας τη Δευτέρα covid-τεστ & προπόνηση

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στο γήπεδο, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Φαίακα, ώστε να προπονηθούν εκ νέου μετά από δυόμιση μήνες διακοπής, λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

Το πρωί της ίδιας μέρας, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού και το απόγευμα θα γίνει η προπόνηση. Στο μεταξύ ανοιχτό παραμένει μέχρι σήμερα το ρόστερ της ομάδας. Όπως είχε ενημερώσει ο πρόεδρος του κερκυραϊκού σωματείου, Σπύρος Περούλης στην πρόσφατη συνέντευξή του στην «ΚΣ», η διοίκηση του Φαίακα αναπροσάρμοσε τον σχεδιασμό της στις σημερινές συνθήκες, που έχει προκαλέσει η πανδημία και ότι το ρόστερ της ομάδας θα στηριχτεί σε κερκυραϊκές δυνάμεις. Στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού ανακοινώθηκαν ήδη οι αποχωρήσεις των Σπύρου Χερουβείμ, Γιώργου Ελευθεριάδη, Ρονάν Λε Πεγιέ, Μάρκο Ντόσεν.

Ωστόσο μέχρι και χθες η διοίκηση δεν είχε συμφωνήσει με όλους τους παίκτες, που επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα. Ενώ, σε αναμονή είναι και η διαδικασία δανεισμού τριών-τεσσάρων παικτών από την ομάδα χάντμπολ του Κερκυραϊκού ΓΣ. Η διοίκηση του Φαίακα βιάζεται να κλείσει το τρέχον Σαββατοκύριακο, όλες αυτές τις εκκρεμότητες, ώστε η πρώτη μετά το lockdown, προπόνηση να γίνει με πλήρη σύνθεση. Υπενθυμίζουμε Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας είναι ο Κώστας Μιχαλάκης, έχοντας δίπλα του, τους Νίκο Πέρρο και Μάκη Βάγια. 

Να σημειωθεί ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνουν στο ρόστερ οι: Αντώνης Κόντης, Γιώργος Κολοβός, Τάσος Τσαμουρίδης, Αλέξανδρος  Δούγιας  Άγγελος Γεωργαλής, Γιάννης Γιαννακόπουλος  Δημήτρης Δελλής, Μπάμπης  Κορακιανίτης Θανάσης  Νάστος,  Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, Γιάννης Σκουρτάι, Μάριος Βασιλάκης & Τζαμπάφτι Φράνσις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!