Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πένθος σε Ολυμπο-Θύελλα για την απώλεια του Β. Μέξα

Μεγάλη απώλεια για τα  σωματεία του Ολύμπου και της Θύελλας Γαρίτσας καθώς  απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών από covid ο Βασίλης Μέξας,  μέλος και των δύο ομάδων με μεγάλη προσφορά, αλλά και πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ολύμπου Β. Μέξα.

Με αφορμή το θλιβερό  γεγονός τα  σωματεία εξέδωσαν την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Συγκλόνισε την οικογένεια του Ολύμπου (Όλυμπος, Θύελλα, Ακαδημία, Παλαίμαχοι), το άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Μέξα. Δυστυχώς το βράδυ της Πέμπτης ο covid-19 ήταν αιτία να χάσει τη ζωή του. Μια μεγάλη απώλεια ενός ανθρώπου ο οποίος τα τελευταία χρόνια στήριξε με κάθε τρόπο την ομάδα, με ατέλειωτες ώρες προσωπικής εργασίας για την βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο, ενός ανθρώπου που η αγάπη του για τον αθλητισμό και την νεολαία ήταν ξεχωριστή.

Μέλος του Δ.Σ. της Θύελλας, της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε ο γιος του Βασίλης και αποτελεί βασικό στέλεχος του Ολύμπου από την περσινή σεζόν. Ήταν ένας Κύριος με μεγάλη διάθεση για προσφορά, ένας αγωνιστής της ζωής που έφυγε πολύ ενωρίς.

Οι διοικήσεις Ολύμπου και Θύελλας αποφάσισαν:

Να συλλυπηθεί την οικογένειά του

Να παραστούν σύσσωμες στην εξόδιο ακολουθία.

Να διαθέσουν συμβολικό χρηματικό ποσό στην «Μέλισσα» για την μνήμη του.

Να ζητήσουν και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στα παιγνίδια του Ολύμπου, της Θύελλας και των ομάδων υποδομών.

Για τις διοικήσεις της οικογένειας του Ολύμπου

 

Οι πρόεδροι

ΑΠΣ Όλυμπος Δημοσθένης Σφήκας

ΑΠΣ Θύελλα

Κώστας Στογιάννος»

 

 

Συλλυπητήρια ΕΠΣΚ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ Κέρκυρας  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στoν ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕΞΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του για την απώλεια του πατέρα του. Με απόφαση της Ε.Ε. θα τηρηθεί ενός σιγή στην μνήμη του στα παιχνίδια του Ολύμπου της Θύελλας και των Υποδομών τους.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!